Bingo

Bingo spelen oubollig? Dan ken je onderstaande online bingo platforms nog niet! Je kan hier namelijk veel geld winnen, vooral als je één van de vele bingo jackpots wint die kan oplopen tot over de €2.500.000. Nog leuker wordt het als je gratis met echt geld bingo kan spelen. Een aantal bingo aanbieders geven nieuwe spelers namelijk gratis speelgeld zonder verdere verplichtingen. En als je gratis speelgeld op is, kan je gebruik maken van saldo opwaardeer bonussen die kunnen oplopen tot 200% extra speeltegoed. Is online bingo nieuw voor je, dan kan je wellicht het beste beginnen met Jogo Bingo. Je kan even een gast account aanmaken (niks meer dan een gebruikersnaam verzinnen) en in de gratis bingo kamers het spel leren kennen. Je hebt dan zelfs de mogelijkheid om bescheiden geld prijsjes te winnen, waarmee je bijvoorbeeld de 5 cent bingo kamers kan bezoeken. Echter lees ook zeker de korte beschrijvingen van de overige online bingo platforms, want deze bieden wel erg veel qua online vermaak.

Jogo Bingo

Wellicht is Jogo Bingo het meest bekende platform in Nederland en dit komt met name omdat ze al erg lang bestaan en zich vooral hebben gericht op de Nederlandse markt. Dit zou je niet zeggen als je hun Engelstalige website bezoekt, maar dat heeft alles te maken met het huidige gedoogbeleid omtrent online kansspelen. Over een tijdje wordt online gokken namelijk legaal in Nederland en tot die tijd mogen gok sites zich niet in de Nederlandse taal profileren. Jogo Bingo wil straks graag een licentie en voldoet daarom gewillig aan de eisen van de Kansspelautoriteit. Tot die tijd kan je zeker ook rekenen op een eerlijk en betrouwbaar spel, o.a. gewaarborgd door een kansspelen vergunning verstrekt in het Europese land Malta.

Als je Jogo Bingo bezoekt via onderstaande link, dan zal in je browser gelijk de Engelstalige speelomgeving geladen worden (in flash). Tip: kies eerst voor "play as guest" en vul even een gast naam naar wens in. Je zal dan gelijk online bingo kunnen spelen in de "free rooms". Daar kan je vrijwel altijd rekenen op een gezellig aantal Nederlandse medespelers, wat je goed zal merken in de chat. Even wachten totdat de ronde voorbij is en je kan met een bescheiden aantal bingokaarten gaan spelen. Is iets niet geheel duidelijk? Maak gebruik van de chat, er is ook altijd een admin aanwezig. Gratis bingo spelen voor alleen de lol is al leuk, maar je zal bij Jogo Bingo zelfs bescheiden geld prijzen kunnen winnen. En dan kan je altijd nog de betaalde kamers bezoeken voor een kans op hogere bedragen. Al met al is het erg eenvoudig, de geld prijzen zijn bescheiden (maar de kosten ook) en het speelplezier kan groot zijn. Op het moment dat je besluit om vaker te gaan spelen, maak dan zeker wel een account aan. Dit biedt natuurlijk als voordeel dat je kan inloggen op je persoonlijke account waar je speeltegoed keurig bewaard blijft.

Speel gratis bingo en win bescheiden geld prijzen

Giggle Bingo

Het platform Giggle Bingo kan je zeker niet vergelijken met de bovenstaande. Je hebt namelijk te maken met een aanbieder die zich richt op de internationale markt. Het ziet er dan ook allemaal een stuk professioneler uit allemaal en dit zal je ook zeker merken als je hun website met je tablet of smartphone bezoekt. Giggle Bingo biedt namelijk ook de mogelijkheid om mobiel te spelen. Veel Nederlandse medespelers hoef je alleen niet te verwachten en sowieso is de speelomgeving Enngelstalig (wel ideal als betaal mogelijkheid aanwezig). Is het dan allemaal wel zo aantrekkelijk...? Eigenlijk wel en dit komt met name omdat je als bingo liefhebber kan rekenen op vele varianten met zowel lage als hoge inzetten. De te winnen prijzen zijn natuurlijk afhankelijk van de inzet per ronde, maar zijn sowieso hoog te noemen. Daarnaast is er vaak een bonus element aanwezig (behalen van een bepaald patroon op de bingokaart), waarmee je kans kan maken op een progressieve jackpot. En deze jackpot kan wel een paar miljoen euro bedragen. Naast vele varianten op het bingo spel kan je ook rekenen op een grote verzameling casino games en dat is voor de afwisseling wel zo leuk.

Of Giggle Bingo een platform is die aan je wensen zou kunnen voldoen is natuurlijk erg persoonlijk. Maar waarom zou je niet gewoon gebruik maken van de 10 euro gratis promotie. Eeven een account aanmaken en je zal gelijk 10 credits ontvangen waarmee je kan gaan spelen. Wellicht behaal je daar een mooie winst mee? Je zal sowieso ontdekken of het je allemaal aanspreekt en dan kan je altijd nog gebruik maken van de stortingsbonus van 100% met een max. van 400 euro. Deze bonus ontvang je trouwens over je eerste vier stortingen, waardoor het bonusgeld bedrag kan oplopen tot maximaal 1600 euro. Hier blijft het niet bij, want elke week zijn er weer nieuwe promoties, er is zelfs een gratis spaarprogramma aanwezig.

Pak die gratis 10 euro bingo geld en win!